In "the big city"Once upon a time..


Har varit iväg på shopping med två av de bästa, Emilia och Elin. Det var meningen att jag skulle handla juklappar, en lyckades jag hitta (!) Dagen har i alla fall varit super trevlig.

Inhandlat:

Jeans, Vero Moda
Jeans, Cubus
Mjukisbyxor, H&M
Randig topp/ tunika, H&M
Skor, Skohuset (looove them)
Hårinpackning, Åhléns
"Värmeskydd" för håret, Åhléns (alltså sånt man har när man t ex plattar håret)
Julkapp


Harockså försökt unvika de dryga Tele2- försäljarna. Gick bra nästan hela dan.. Skulle ut från Lagerhaus:

Dryg försäljare: "Hallå tjejen, har du Comviq?"
Jag:*tittar åt ett annat håll och ignorerar*
DF: "Tjejen i randig tröja...med H&M-påse..?"
Jag: *Fortsätter titta åt ett annat håll och gå vidare*

Tyvärr var mitt försök att låtsas som om jag trodde att han menade någon annan ganska dåligt. Det var typ bara jag som gick förbi...*hrm* Tycker att Emilias försök var bättre:

DF: "Hallå där, har ni comviq?"
Emilia: "I don't speak Swedish."
Elin: *asg*
DF: "Amen sure..."

Nu blir det sängen, tjiing!

hejhallå


Gammal bild, ny regering( måste bli bättre på att redigera bilder...)


Nej, jag har inte dött eller typ legat på sjukhus.. Jag har bara försökt att bry mig lite mera i skolan (haha, bra bortförklaring där) men nu är jag tillbaka!
Funderar på om jag ska orka ta mig en prommenad, mitt nya liv har ju också blivit lidade av att jag har blivit pluggis. Det var faktiskt meningen att pluggandet skulle ingå i mitt nya liv, hm. Borde ta med mig kameran och ha lite träning på att ta naturbilder. Synd att allt ska vara så brunt och lerigt.

Tjjing

Run Ida, Run!Irland, sommaren 2009

Tog en liten joggingrunda idag. Good, mitt nya livfungerar fortfarnade. Men jag har insett hur fruktansvärt dålig kondis jag verkligen har, uscha. Så om jag inte tar mig ur sängen imorn så vet ni varför! xD En sak till också, det blir vääldigt mörkt där det inte finns gatulampor! Vågade inte springa längre när de tog slut, haha. Men jag tycker faktiskt att jag har varit duktig nu. Nu kurrar magen..

Tjiing


Tisdag

Stallet hela dagen, super alltså! Dressyr på Diego som enligt Nan troligtvis var mitt bästa dressyrpass. Hm, ja vet inte jag. På Diego helt klart, men av allt...kanske. Roligt i alla fall att det går framåt nu!

Uteritt med Kalle idag. Hade sällskap av Evelina - Capella och Beth - Campana. Tråkigt att det blir mörkt så fort bara. Den lilla snön som finns lyser inte upp mycket. Men en sak är klart, hade vi varit ute där i skogen bara jag och Kalle hade jag nog skitit på mig av rädsla för att möta en älg, fy! Jag skulle förmodligen vara räddast av oss två tror jag. Haha

Great!

Underbara Kalle <3

Blev en cykeltur in från stallet istället för en prommenad. Än går det nya livet framåt. Handlade, och det är inte lätt när man ska försöka hitta de billigaste ekoligiska/närproducerade varorna. Men jag var duktig, handlade vara nyttiga saker. Eller ja, inget godis eller så i alla fall.

Har jour i helgen och Kalle kommer att följa med. Jippie! Hoppar han på hopplektionen på fredag. Diego var duktig idag också. Han är verkligen gullig, på sitt sätt. Även om han kan vara en riktigt dryg gris ibland. Haha!

Nu har jag lagat mig en nyttig middag (pulvermos är nyttigare än mycket annat) och det är dags för en dusch, sen plugga.


Tjiing


New life
Nu har jag bestämt mig! Imorgon börjar mitt nya hälsosamma liv! Dags att börja träna på allvar och tänka på vad jag äter. Tror att det blir en prommenad in från stallet imorgon. Motivatonen flödar just nu! Jag var faktiskt ut på en liten prommenad idag, med betoning på liten. Fastnade hos hästarna med kameran, haha.

Har hjälpt Stine med Figo idag också. Så nu har hon faktiskt "ridit", dvs hon slände över benet över ryggen på honom. men när hon skulle sätta sig upp, kom han på att det var extrem farligt och Stine fick sig en liten flygtur. Det gick bra i alla fall.

Nu ska jag ta en liten dusch och sen hoppa i säng. Jag måste ju vara lite utvilad när mitt nya liv börjar!

God natt

Fars dag

Glöm inte att vara lite extra snälla mot eran pappa idag. Ska kanske baka kladdkaka till min när jag kommer hem.

Huttrar..Usch, vad kallt och trist det är nu. Känner att fotoinspirationen börjar komma igen, men det är i alla fall inge kul att fota ute. Så kallt att man fyser hjäl om man vistas mer än fem minuter utanför dörren (kanske liiite överdift) och det mest färgglada är Konsum. Nu får snön snart ta och komma.

Här är i alla fall lite värmade stuff från bluebox. Cozy bootsen står långt upp på min önskelista!

God natt <3

LoveThe deepest of them allFlyter påPonnyn var väldigt duktig igår
, fina Kalle.

Tur för alla ponnyryttare att jag har blivit för gammal för att tävla honom, annars hade ni fått passa er!
Gjorde våran sista ponnytävling tillsammans i lördags. Lite sorgligt, men nu börjar jg faktiskt känna mig för gammal. vi får hitta på annat tillsammans istället och kanske blir det någon storhästtävling.


Stalldag idag och det gick okej. Avslutade dagen med Ugly Betty och kladdakaka med brudarna hos mig. Det var i alla fall super. Sovmorgon imorn, vet inte om jag ska vara duktig och pallra mig till skolan för att plugga eller sova. Ska jag göra det jag vill eller det jag borde göra. Haha

tjiing

New MoonÅååh, längtar såå efter den filmen!

RSS 2.0