NIKON D90

Idag är jag glad, för idag har jag fått hem min nya Nikon D90! Har inte hunnit testa den så mycket än men jag tror att jag kommer bli nöjd med den. Fick med ett 18-105mm-objektiv också. Tror att det kommer bli super att ha när jag ska fota tävlingar!
Någon som har några erfarenheter av en D90 eller det objektivet att dela med sig av? :)
tjiing

ELIN/SVARTVIT

Inte helt nöjd med redigeringen och kompositionen, men modellen är ju snygg i alla fall!

Idag har min underbara vän Elin födelsedag!
Vi har känt varandra i knappt två år, men du ska veta att du är en av de absolut bästa!
Kommer ihåg första gången vi träffades på tävlingen i Älvdalen och du babbla på som bara den. ;D
Kommer ihåg första dagen i ettan när vi inte sa att ord till varandra på en halv dag, trots att vi "kände" varandra innan.
Många fina minnen har det blivit och fler kommer det att bli! Grattis på 19-årsdagen gullunge!<3

SÖNDAG

Stod och verkligen SÅG när solen gick ned bakom horisonten, det gick på nån minut bara. Häftigt!

Kom i alla fall hem från praktiken i torsdags. Borta bra men hemma bäst sägs det ju, men jag vet inte. Jag har verkligen haft det superbra! Synd att det inte varade längre.. Har fått gjort allt från att rida och mocka boxar till att vårstäda gården. Mycket slit, men trivs man så spelar det inte så stor roll hur jobbigt saker och ting är, det blir kul ändå!
Dagen hittills har bestått av pluggande. Nu börjar jag faktiskt längta till studenten! Ett helt åt kvar! Puh! Snart hade jag tänkt titta på världscupen i hoppning i Genève. Senare bär det av till min syster som fyller 27 imorgon på fika!
tjiing

SUNNE


bild 1


bild 2bild 3bild 4bild 5

Lite bilder från min promenad in till Sunne igår. De två sista är mina favoriter, vad tycker ni? Jag trivs i alla fall superbra här och skulle gärna stanna lite till. Men på torsdag bär det av hem igen. Ska bli skönt att träffa alla och få rida lite på Kalle åtminstone.
Fast idag har jag ju ridit på tre hästar. Varav en bjöd på en rodeo-uppvisning med mig på ryggen. Men det gick ju också bra till slut och jag satt i alla fall kvar. Men nu ska jag se till att de sista tre dagarna blir lika roliga som de andra!
tjiing

PRAKTIK DAG 1

Sundown above my head

Tjolahopp!
Jag och Elin hittade fram(eller Elin är jag inte helt säker på eftersom våra vägar skiljdes i Sunne). Härligt att det knappt är någon snö här, men då får man ta leran istället :P Jag har i alla fall borstat tre hästar som behövde lite vårfrisering, putsat en massa saker, tvättat ett täcke och ryckt långa manar. Dessutom har avloppet frusit så varje gång ett tvättmaskin har gått eller en häst har duschats så har det bara att ösa vatten så mycket man orkar.
Jag är död. Morgondagen kommer antagligen bli längre. Puh!

tjiing!

PACKAR

Färg eller svartvit?

Gammal bild från i vintras som jag inte orkat redigera förrän nu ;)

Packar för fullt. Eller ja, nu har jag tagit en paus. Det är mycket som ska med. Stallkläder och vanliga kläder, datorn och självklart kameran. Ojoj det är tur att jag ska åka bil ned och inte buss. Börjar bli lite nervös också ;) Men jag hoppas verkligen att det kommer bli kul!

tjiiing

BLOGLOVIN'

Ni har väl inte missat att det finns en fin liten knapp där till höger som man kan klicka på för att prenumerera på min blogg. Bloglovin gör det möjligt att se när alla ens favoritbloggar blir uppdaterade så att man inte missar något spännande. Så nu tycker jag att att alla som inte har gjort det än, klickar på den fina knappen :)

tjiing

NÄR HUVUDET SÄGER JA OCH MAGEN SÄGER NEJHejhopp!


Va till Rättvik igår och hade en trevlig utekväll med trevligt sällskap :) Idag har jag ätit påskmiddag med famlijen och nu har jag ingen aning om hur cheesecaken ska få plats! Haha! Men vill man så kan man, och jag vill ha cheesecake, så det kan gå. Resultatet blir väl att jag ligger i soffan och inte kan röra mig på några timmar, men det är det värt antar jag!

Glad påsk

RSS 2.0