julklapparna.

Jo, jag vet att det snart är en vecka efter.. Men jag är i alla fall väldigt nöjd med mina julklappar :)

1. Kingsland tävlingsskjorta (ungefär som på bilden)
2. Manfrotto 785B kamerastativ
3. Pengar
4. Klocka (ska nog byta den, vill egentligen ha lite mera bling och läderband ;D)
5. Träns (ska också bytas, nosgrimman satt lite konstigt tyckte jag)

plus ett scrapbooking-kit och lite godis (y)


Imorgon bär det av till Borlänge för lite julklappsbyte och shopping på mellandagsrean! :)

Edit: Klockan blev utbytt till en med svart läderband och blingbling ;9 Tränset blev asfint täcke!

dan för dan.

Julafton imorgon! Har slagit in julklapparna och snart är det dags att klä julgranen. Julstämningen kryper allt närmre!



God Jul!

balkänning.

Sitter och googlar på balklänningar just nu. Det är faktiskt inte så långt kvar, vilket jag mer och mer börjar inse - studenössan är beställd, planneringarna inför balen har börjar och vi ridbrudar har anmält oss till hästskötarexamen. Bara några dagar kvar av höstterminen nu och sen kommer månaderna flyga iväg och helt plötsligt står vi där med mössan på huvudet och blommor runt halsen..shiet ;)

slänger upp en bild på rid-treorna från balen i våras, så fina! :)


innebandytunering.

Ridbrudarna är bäst på ALLT - utom innebandy. Vi nollade, som man säger i hästvärlden. Men då menar jag inte att vi var felfria i vare sig grundomgång eller omhoppning, utan vi gjorde inga mål alls. Riktig dåligt med tanke på att vi gjorde i alla fall några förra året.. Men som sagt, ur vår synvinkel nollade vi och det är ju lika med bra ;D

Vår outfit då; färgglada leggings, svarta shorts, glitterklädda diadem och vita t-shirts med texten Laila's änglar på. Dessutom skulle alla ha nummer sex på ryggen av någon anledning som jag inte kommer ihåg ;) Kan tillägga att Laila är vår kära mentor, och vi är ju helt klart hennes små, söta änglar - alltid! ;D

Ha det bra allihopa!

P.s. Jag blev målis i tre av fem matcher (bollrädd - bravo!) och har nu några härliga skavsår på knäna :S




tio dagar kvar.


bild från förra vintern :)

Termometern visar "härliga" -18,7 grader just nu. Hoppas att denna extremkyla tar slut snart, för annars tror jag att jag kommer frysa ihjälp! :O Det märks i alla fall att jullovet är nära, härligt! Skolan börjar bli allt slappare.. På torsdag bli det friluftsdag med innebandytunering som vi ridbrudar ska ge ALLT i (förra året kom vi typ sist.. xD) och på fredag är det avslutningshoppning för oss ridbrudar :) Det blir maskerad med ackumulatorhoppning och vi tävlar både indivduellt och mellan klasserna. Jag och syster har en super maskeradidé, haha! Vad får ni kanske se snart ;)

Nu ska jag titta på Flickorna på Kltteholm på YouTube, haha

8 december

Julafton närmar sig med stormsteg ju! :O Åkte till Borlänge för att handla alla julklappar i lördags, är nästan klar. Tyckte jag var ute i god tid, men nu känns det inte alls så längre ;P hrfm!

Tog en barbackatur på finste ponnyn idag också, satt som en liten smörklick i täckbyxorna! Tur att han är så snäll ;) Men det är att välja mellan att ha svårigheter att sitta kvar eller att frysa ihjäl..så jag bestämde mig för att en eventuell snödykning inte skulle vara så farligt. ;)



Min fina, underbara Kalle! Finns ingen som dig <3

RSS 2.0