SILUETTEFoto: Jag , Modeller: Elin och Kalle, Redigering: Jag

Hängde på Elin när hon skulle ut och rida. Tog med kameran och fotade lite, här har vi en bild. Justerat nivåerna lite i PS för att få tydligare konturer och mindre detaljer :)

tjiing

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN

eller inte jag då, men jag har ju tagit bilder.

Bara en vecka sent ;) men jag har haft fullt upp me jobb hela veckan, inget somarlov här inte! Släng in en kommentar vettja! vill ju veta vad ni tycker om bilderna! :)

tjiing

STUDENTTIDER
Måste bara säga GRATTIS till min underbara vän Emilia som tog studenten i fredags!
Du är bäst! Och grattis till alla andra också. Kommer nog bilder från studenten i Vansbro snart också. Ligger bara lite efter. Det har blivit en hel del fotade den senaste veckan, men inte lika mycket tid till att lägga in dem i datorn ;)

Glöm inte att ni kan bevaka mig via Bloglovin' också. Klicka på knappen till höger, så kan ni följa min blogg på ett väldigt enkelt ätt :)

Tjiing

STUDENTBAL

Oj. Fast sommarlovet varit nära har jag haft mycket att göra.
Var på studnbalen i Malung i onsdags och fotade lite. Vad tycks? Bild nummer två och tre är mina favoriter tror jag :)

Igår var det skolavslutning också. Sorgligt att inte träffa klassen och alla andra fina människor så mycket som man brukar, plus att alla treor försvinner.. Men det sla blir skönt ed lite ledighet också. Släger kanske upp ett inlägg med lite studentbilder sen :)

tjiing

MY MESSOoops! Ser inte lika illa ut på bilden som det verklgen var. Men skillnad blev det i alla fall. Hade inget varmvatten igår så jag tyckte inte det var någon idé att diska då. :P

Har tsgit en lite tripp till Borlänge idag också. Tillsammans med Elin och Anna. Inhandlade bland annat två par ridbyxor (det behövdes kan jag lova), en skjorta, örhängen och en blommig top som jag eventuellt ska ha på skolavslutningen.

tjiing

RSS 2.0