GLAD PÅSKFår bli en bild på finaste Capella

Har kommit hem från Elin för en liten stund sen. Vi har försökt att planera en teorilektion för våra ungar. Inte det lättaste, speciellt inte när det är något intressant på TVn eller på någon blogg. Haha!

Imorgon blir det friluftsdag och vi ska se på alla idioter som ska hoppa i isvak. Rena självmordet om ni frågar mig. Jag skulle dö av köld på fläcken om jag försökte. Tur i alla fall att vi får lov efteråt. Ledig till måndag, och på tisdag börjar min praktik. 10 dagar hos Thomas Mattsson i Sunne. Det ska bli kul!

Efter det får jag äntligen ett riktigt påsklov!

tjiing!

SUNDAYBlev inga bilder under Earth Hour. Det var för ljust överallt. Skärpning Vansbro, fler borde hänga på! Dessutom regnade det. Myste i soffan istället. :)

Har stalljour idag också. Ska ut till stallet om några timmar igen. Men till dess...ja, vad ska jag göra då? Laga lite mat kanske? Hm, vi får se :)

tjiing

EARTH HOUR


lånat bilden från Kamera & Bild

Ikväll 20:30 är det Earth Hour.
Jag kommer att vara med och släcka en timme för klimatet. Vilka mer ska göra det? Jag tycker det är så häftigt att se när allt läggs ned i mörkret. Dessutom hade jag tänkt att ta en tur med kameran och se om jag kan ta lite coola bilder. Funderar nämligen på att vara med här. Fotosidan har också en tävling, skickar kanske in bilder till den också :)

Nästan alla komuner i Dalarna ska vara med och släcka ned. De som inte deltar är Vansbro, Malung - Sälen, Älvdalen och Orsa. Dålig stil av dem tycker jag. Man klarar sig väl utan el i en ynka timme?

Tjiing


Snow crystalsSåhär ser det ut i våran jordkällare just nu. :) Jättemysigt!

RSS 2.0