sjuk.

Har varit hemma från skolan ida. Inte kul! Hade ont i magen igår kväll, typ som kramp eller något. Kunde typ inte rör mig, och det har inte gett sig idag. Har suttit framför datorn/TV:n hela dan och tråkat när de andra har varit ute i stallet och tränat på kadriljen till luciashowen.

Och på tal om kadriljen. Har gjort musiken till den och jag är faktiskt riktigt nöjd. bättre än så blir det inte i MovieMaker ;) Temat är iaf Micheal Jacksson.

Just nu sitter jag och äter pepparkakor och funderar på om jag ska orka plugga lite ;) (och angående min nya design så var det visst någon som inte kunde se den, tryck F5 om det inte är någon skillnad för er...)


julmarknad.

Stått upp i åtta timmar ungefär ;O men det var kul, många kom förbi och berömde mina bilder :D Alltid lika kul när man får positiva kommentarer om bilderna, vare sig de "kan" något om fotografering eller ej. Fick en beställning på en bild också :) Vill ni se min monter kan ni kika in på Andreas blogg, som för övrigt är en av mina rådgivare.UF-företagen Rub Me, Backpackers, Honey Gourmet, Molllow, Hinders Photography och vår lärare Cayenne (tomteluvan..behöver jag säga mer? ;D)

nytt.

Lite nytt på bloggen som ni kan se. Vad tycks? Är det något som ser konstigt ut (kan ju se annorlunda ut i en anna webbläsare..)?


FIXARDAG

Ställt upp min monter inför morgondagens julmarknad idag. Fick bilderna igår också, så kvällen har jag ägnat åt att rama in dem. Blev väldigt nöjd med en hel del :D Kom gärna förbi min monter och kika imorgon :) står i lokstallet.

För övrigt så har jag hoppat Yoggi idag på träningen också. Gick helt okay, andra gången jag rider honom så jag är nöjd ;) Nästa gång ska jag hitta fler knappar!
Var med i FaluKuriren idag också, läs den här.

Syns imorgon hoppas jag :)FAIRYTALE

Can love really be so easy?


<3

WEDNESDAY

Har jobbat med min monter till UF-företaget idag. Ska vara med på julmarknaden i Vansbro på lördag. Nu är det typ bara att vänta på att bilderna jag skickade in för framkallning kommer imorn.

Blev lite god middag idag också. Kycklingfilé, wokade grönsaker och nudlar :) Saknades tyvärr lite soya eller något liknande, men det fanns ingen hemma så jag fick klara mig utan och det var gott det med;) Just nu sitter jag och tittar på Grey's Anatomy och sen blir det sängen för jag håller på att somna.. ;P
Kommer tydligen en gubbe från tidningen och ska ta kort på mig och min kamera imorn. Blev ju intervjuad om mitt UF-företag för ett tag sen :) Senare på kvällen drar jag till malung med skolan och informerar om vår linje på gymnasiemässan där! :)

Tjiing

NEWS?

Tror det är dags för en ny header och lite annat nytt på bloggen nu. Har tröttnat på den här designen för länge sen, men inte orkat göra något åt det :P Det får bli nästa projekt! :)

tjiing

MONDAY

Dagen började med ett dressyrpass på finaste Kintus, sedan hem och rida Kalle som var superduktig idag. :) Och som en fin liten avlutning hade jag en dejt med en sjuk Emilia innan hon drar ned till Göteborg(!). Funderar hur jag ska överleva avståndet mellan oss, men har man varit bästa kompisar så länge man kan minnas så klarar vänskapen mycket! Du är i alla fall bäst ska du veta!

Imorgon bär det av till Mockfjärd på gymnasiemässa för att få folk att söka till Vansbro :) sjäv ska jag vara tävlingsklädd med kavaj, vita ridbyxor oh allt för att synas i mängden. ;) haha!Världens bästa kompis, i ur och skur! :)

HEY YEAH!

Har gjort mitt första uppdrag imon företaget! Gjorde en ny reklambild för ridgymnasiet här i Vansbro. Den kommer att publiceras i nästa nummer av Häst & Ryttare. Så här ser den ut, men det kommer vara lite text på den också.


Vad tycker ni?


LOGOTYP

Efter en överlägsen seger (100% av rösterna!) blir alternativ nummer 2 logotypen för Hinder Photography. Tack för hjälpen alla som röstat!Och visst pappa, din röst väger tungt ;)

HJÄLP MIG

Behöver lite hjälp med logotypen för mitt UF-företag. Har två förslag, men kan inte bestämma vilken som är snyggast och bäst. Rösta på den du tycker ska vara min logga, snälla! Blir väldigt glad om du gör det. Du får vara anonym om du vill..

Alternativ 1


Alternativ 2


Tack så mycket!

OM IDA

Okay, dags att lägga in ett inlägg i kategorin Om mig. Så vem är Ida då?Jag är en positiv tjej som alltid försöker göra mitt bästa. Jag är född 1991 och alltså 19 år (fyller 20 i mars, wihoo!) Efter att ha gått ett år på Samhällsprogrammet i Malung, sökte jag om och hamnade på Ridledar- och hästskötarutbildningen i Vansbro där jag för tillfället går jag tredje och sista året.

Mina största intressen är hästar och fotografering, därför får hästarna oftast stå som modeller. Ridit har jag gjort nästan hela mitt liv och jag äger en connemaraponny vid namn Kalle tillsammans med min lillasyster.

Intresset för fotografeingen väcktes på riktigt sommaren 2007 då jag var med i en lokal fototävling. Min första kamera köpte jag kort därefter, en Samsung kompaktkamera. 2009 köpte jag min första sytemkamera, en Nikon d60 och ett år senare uppgraderade jag mig till min Nikon d90 som jag fotar med nu.

Nu driver jag även fotoföretaget Hinders Photography UF som är ett företag inom Ung företagsamhet. Du kan följa mitt företag via Facebook eller i bloggen.

Hoppas ni som inte redan känner mig vet lite mer vem jag är. Är det något annat ni undrar över är det bara att fråga :)

DISSAPEARING

Frisk igen! Nästan i alla fall..
Har jobbat med mitt UF-föreatg hela dagen idag. Börjar få till en logotyp, har börjat med en hemsida och har inte supermycket kvar på affärsplanen. Har även gjort en skiss till min monter och jag tror det kommer bli superbra bara jag får som jag vill ;)

Imorgon väntar ännu en dag med mycket UF! ska också blir intervjuad av en tjej på skolan till tidningen. Kul!


RSS 2.0