IDA + NÄSDUKAR = SANTbild på mig och Kalle från i somras, tagen av min syster. gillar den, trots att bakgrunden inte är den vackraste ;)


Uscha, mår inte så bra alls..Lyckades i alla fall ta mig till skolan och få lite vettigt gjort. Har gjort lite exempel till en ny reklambild för ridprogrammet som ska sättas ut i någon tidning. Vi får se om jag lyckades med något bra.

Men nu ska jag kila ned till tvättstugan och hämta tvätten, tråkigt nog. Sen blir det natta, hoppas på att må bättre imorgon. Har stalldag och det vill man inte missa, men just nu ser det ut som att det inte blir någon ridning för mig. Jag ska i alla fall åka ut till stallet till eftermiddagen så jag kan vara med på mitt utvecklingsamtal.

God natt allihopa!

SVARTVITT/BREEDERS

Har varit ned till Skåne och tittat på Svenskt avel och sportchampionat med breeders trophy i helgen. Tradition på ridprogrammet att treorna åker ned dit, så vi har varit där från tordag till söndag. Kul, med många fina hästar. Köpte även ett ylletäcke åt Kalle, det blev superfint på han!

Tog självklart lite bildern också, här är några. Ridhusbilder är inte min starka sida, men håll till godo!Vår ridlärare Marianne och hennes Frans TH som tog sig till 5-åringarnas final och placerade sig som nummer tio av 16 starter.Gillar att hästan lutar lite i bilden, en av mina favoriter från helgen!Syns att den här hästen älskar att hoppa iaf!Annars har jag börjat jobba för fullt på mitt UF-företag, Hinders Photography UF. Ska göra klart affärsplanen, skapa en logtype och en hemsida m.m. Stundtals svårt, men kommer nog blir riktigt kul bara jag kommer igång! Plus att jag har blivit förskyld nu och har superont i halsen..inte kul alls..

Hare bra!

LITE LJUS I HÖSTMÖRKRET

Gjorde i ordning ett varmt bad och fixade lite mysbelysning på badrummet. Spotify med lite skön musik och sen är det bara att njuta! Rekommenderas verkligen, hur härligt som helst! Mår prima och nu dricker jag lite varm oboy innan det blir sängen.

Min relaxmusik hittar du här.Ljuslyktorna som sitter ovanför badkaret har en sugpropp så man sätta fast dem på kaklet. De är köpta på Åhléns och kostar ca 45 :-

I NEED HELP!

Behöver eran hjälp nu.. Ska starta ett UF-företag som fotograf och jag behöver föslag på namn till mitt företag. Det ska vara något som hintar om vad jag jobbar med men får inte heller vara för långt eller krångligt att uttala. Jag kommer fota allt möjligt så t ex "hästfotograf" är inte lämpligt. Vill helst ha mitt namn med på något sätt då jag tror att det är den bästa marknadsföringen för mig.

Efter att ha brainstormat lite själv har jag kommit fram till dessa förslag men ni får gärna komma med egna! Alla tips är guld värt!

  • Fotograf Ida Hinders UF
  • Ida Hinders Fotografi UF
  • Ida Hinders Photography UF
  • Photography by Ida Hinders UFFOTOTÄVLING

Är med i en fototävling hos stargirlphoto.blogg.se. Temat är höst och man kan vinna en canvastavla från Canvasframkallning.se värde 2500 kr!Motivering till varför jag ska vinna:

Jag tycker bilden representerar de vackra stunderna med hösten. Då man blir påmind om varför man står ut med kylan och mörkret. Dessutom behöver jag få upp mer av mina egna bilder på våggarna, det ska ju synas var en fotograf bor!

SUNRISE

Soluppgång över Vättern. Upptäkte den när vi fodrade hästarna en morgon så jag var bara tvungen att fota den! Kommentera gärna ;)


Nikon D90 + Nikkor 18-105VR DX AF-S

SÖTASTE FÖLISEN

Skönt att vara hemma igen, även om jag haft det bra på praktiken. Dirket jag kom hem var det bara att ladda inför helgens tävling. Dagens ritt, LA:3, gick okej, men Kintus tappade frammårbjudningen i programmet. Resultatet blev i alla fall 57,09 % och nu ska jag lära mig LA:4 inför imorgon. Ska också vara speaker hela eftermiddagen imorgon så det blir fullt upp!

Bilderna är från praktiken på Lilla Hjällö. En söt liten fölis som är född i augusti och minst av årets föl. Men trots det så var hon tuffast och älskade att bli kliad på baken, medans de andra gömde sig bakom sina mammor. Tänkte packa med henne hem faktiskt, haha.


Är medveten om att jag råkade kapa örat på första bilden, men hon ville inte stå stilla så länge..

PRAKTIKJapp, jag lever.. Har bara haft så fullt upp hela dagarna att det inte varit mycket tid till bloggande. Men jag trivs i alla fall. Har bara två dagar kvar och det är både skönt och lite tråkigt att åka hem igen. Ska bli skönt att komma hem och få lite lov nästa vecka. Ja, jag har lov nästa vecka, till skillnad från ungefär hela övriga Sverige..

Men åter till praktiken. Har fått göra allt möjligt; ridit, slitit i stallet och varit hästskötare. Har även lyft ned en tvättmaskin i källaren och varit barnvakt på tävlingen i helgen (kan tillagga att jag skulle försöka filma Ellens ritter samtidigt som jag hade en tjurig unge på 1,5 år att hålla koll på). Jag har lärt mig en hel del i alla fall och det är ju främsta anledningen till att jag är här. Men onsdag kväll eller torsdag morgon bär det av uppåt igen.. då blir det bara att ladda im för tävling på Kintus och jour i helgen!

Men nu blir det godnatt för mig
tjiiing

RSS 2.0