HOPPTRÄNINGHoppade Nikoline i skolan idag. Gick super bra! Några tabbar från mig, och vi fick några stopp i början, men sen fick jag tag på högersidan och banan gick som en dans. Bara ett ynka stopp men det bryr jag mig inte om. Känslan var ändå underbar! Sista hopplektionen på en månad för min klass. Nu drar vi på praktik i två veckor, sen har vi lov och veckan efter åker vi ned till Swedehorse i Flyinge! Roliga grejer som händer med andra ord. Själv åker jag ned till Ellen Brunes i Hjo på praktik. Åker på söndag och jag har packat för fullt idag. Är inte klar än..det är mycket man ska ha med sig. Speciellt när man behöver flera uppsättningar av både ridkläder och vanliga kläder. Puh!

Måste fortsätta packandet i morgon så det blir ingen längre sovmorgon för min del..


JUNI 2009

Letade fram en gammal bild från förra sommaren, tagen i Malung. Har pluggat nästan hela eftermiddagen. Har prov på hästens foder, vitaminer och mineraler imorgon och det känns som om jag inte kan någonting.. Men vi får se hur det går imorgon. Har hopplektion då också, och det ser jag i alla fall fram emot! Gick superbra förra veckan, så jag hoppas det går lika bra, eller ännu bättre, imorgon. Men nu blir det god natt för min del, ska försöka få in liite till i skallen först bara.


ELLEN OCH ESMERALDA

Har redigerat lite bilder för en beställning. Bland annat dessa två på Ellen och hennes ponny Esmeralda, eller Gullan som hon kallas, från dressyrtävlingen i Ilbäcken den 15 augusti. Ska bli spännande att se hur dom se ut när dom kommer. Men nu är jag grymt hungrig (absolut inget ovanligt när det gäller mig...) så nu blir det lite mat och sen ska jag plugga lite. Har prov på hästens foder, vitaminer och mineraler på torsdag. Plus att vi ska rida program då, så det är dags att börja lära sig LA:3 utantill!


FOTOGRAFISK BILD

Jag är sjuk idag, mer än vanligt alltså. Ville gärna stanna hemma idag, men jag var tvungen att tvinga mig till skolan. Har en uppgift i fotografisk bild B inplanerad. Ska ta porträtt på några lärare på skolan. Det blir första gången som jag fotograferar porträtt seriöst, och dessutom första gången jag ska fota i RAW. Hoppas att det går bra. Har tyvärr ingen studio så det blir ett litet klassrum, haha. Måste ta ett snack med rektorn tror jag..

Ska snart iväg och rigga upp grejerna. Lycka till kanske?

tjiing

RSS 2.0