UppgraderingNu måste jag ha hjälp. Jag ska kanske sälja min kamera och uppgradera mig. Men jag vet inte till vilken. funderar på en D90 eller en D5000. Vilken är bäst? båda går ju att filma med men vilken är den bästa för det?

KylanEn kopp varm choklad är efterlängtat i den här kylan..

Nu är det kallt! Det är packa in sig i mesta möjliga kläder om man ska vistas utomhus som gäller, annars övelever man inte länge. Oroar mig över hur jag ska klara av  -30 grader... Nä, en kopp varm choklad och ett par varma stumpor, det är grejjer det!

Nu ska jag snart ta bussen norrut (nästan i alla fall) för att rida min polle. Barbackagalopp i pudersnö låter väldigt lockande.

brr och tjiing
i

Luciashowen

ja, jag vet att jag har varit dålig på att blogga...

Luciashow i söndags. Min klass hade bland annat ett nummer där vi tolkade i ridhuset utklädda till paket. Jag var ett av paketen... Det var i alla fall hur kul som helt och mitt lag vann med den snabbaste tiden ett varv i ridhuset. HahaStartklar Ida, klädd som ett paket.


Våran regnbågskadrilj.


Luciatåg


Söta eller?

Nu tändas tusen juleljus
Julstämningen börjar göra sig hemmastadd i lägenheten. Adventsstaken står i fönstret, julgardinerna har kommit upp (utan att riva ner hela gardinstången), julgranen har släpats tre trappor upp (pyntar den lite senare...), mammas julkakor står i skafferiet och julmusiken spelas på Spotify. Det är till och med snö ute. Men det är en sak som fattas, adventsstjärnan. Den ska så klart jiddra med mig! Den vägrar lysa när jag stoppar i kontakten.. JA, själklart har jag satt i en glödlampa! Bestämde mig för att låta bli att bli irriterad och stoppade den i hyllan så länge... haha

Jul, jul, strålande jul...

Let it snow, let it snow
December, snö och iskallt. Japp, det är vinter. Tjugotvå dagar kvar till julafton.

Fotoinspriationen börjar bubbla sådana här fina dagar. Tror att jag ska låna ett stativ iskolan imorn och ta en tur på fotografisk bild - lektionen. Får se till att packetera in mig ordentligt. Jag har allvarligt börjat fundera på hur jag ska klara av vintern när det känns som om jag ska frysa ihjäl redan nu...

Nu ska jag krypa ned under mitt varma täcke!
Tjiing

RSS 2.0