Uppochned,nedochupp

Jag har motionerat idag! Man kan nästan kalla det för motionera i alla fall. Sprungit upp och ned för trapporna med tvätt och matkasse. Och bor man på tredje vånigen blir de en del trappor.

Alltså, fy vad pinsamt det kan vara ibland alltså. Var på konsum och handlade när jag skulle gå ut genom dörren med min tunga matkasse. Och vad gör jag? jo nästan halkar omkull! Tror som tur är att det inte var någon som såg mig. Haha.

Har varit ut på en prat-prommenad med bästa Emelie och bästa Elin idag också, underbart!


Don't worryDagen började med mental träning. Tror att det hjälpte mig mycket idag, för jag gick därifrån med väligt positiva tankar! Dessutom såg vi en film om Nick Vujicic som föddes utan armar och ben. Om han ramlar omkull borde det vara omöjligt för honom att ta sig upp, men det är det inte. För, som han sa, om han försöker ta sig upp 100 gånger, misslyckas och ger upp, så kommer han inte att ta sig upp. Utan om försöker igen och igen och igen så kommer han till sista att lyckas.
Jag kan ju säga att jag blev väligt inspirerad. Det är ju samma med allt. Man kommer aldrig lyckas om man ger upp när man misslyckas!

Morgondagen bjuder på Fotgrafisk bild B och kanske lite projektarbete också. Eftermiddan kommer bestå av att tvätta, hrfm..

Nästa vecka kommer Erika tvinga med mig på lite simträning! Bra där!

länk till filmen - http://www.youtube.com/watch?v=nQPmY4nIjVE&feature=fvst

eclipse
Läste ut Ljudet av ditt hjärta idag. Har nog aldrig läst än mer beroendeframkallande bok! Tror jag läst i typ fyra och en halv timme i sträck bara för att jag inte kunde sluta. Helt klart den bästa boken i Twilight-serien. Nu återstår bara Så länge vi båda andas.

GE MIG NÄSTA BOK!!

Fanmade trailer till eclipse. Längtar!

2010-01-17

Vinterpromenad.
Bilderna är tagna förra veckan.


Snart händer något kul! Kommer kanske få en av mina bilder publicerade i en annons för gymnasiet! Ska fundera ut en bild till imorgon. Kanske blir något från photoshop, något som visar lite action. Vi får se vad det blir.

RSS 2.0