friday night

Vilket draaag! Eller nä..tagit mig ett bad och nu sitter jag och njuter av lite glass. Stod och vela hur länge som helst inne på Konsum innan jag kunde bestämma mig för vilken smak jag skulle ha, och när jag äntligen bestämt mig insåg ja hur tomt det var i affären. Kollade på klockan och insåg att de stängt för fem minuter sen! Personalen där måste älska mig! Jag är nästan alltid där precis när de stänger, haha!

Men snart ska jag i alla fall krypa ned i sängen och ladda inför helgens jour.


Jag vill ha sommar, NUU!

softar

Trött. Jahapp. Då får det bli mjukisbyxorna och en gosig tröja på!

Ska plugga lite teori för BE-kort också. Hade tänkt ta det nu, så jag har det innan studenten. Det är ju nästan ett måste (eller ja, en stor fördel i alla fall) om man har det när man ska jobba med hästar, som jag har tänkt göra. så blir det inga problem med övervikt och sånt, plus att jag kan köra hästlastbilar också!


Såhär äter min pålle ur foderhäcken xD det är godast längts ned...


weekends, weekends

Eftersom jag har varit så duktig och varit på simhallen två mornar i rad och ska upp till fjälls för att jobba imorn så tyckte jag att jag gott kunde lata mig lite idag ;) Plus att det har varit svinkallt. Försökte plugga lite till provet om dräktighet och fölning som vi har på torsdag, men det gick sisådär..

Gick sisådär med pållen idag också. Har inte ridit dressyr på ett tag så det var vääldigt stelt och stretigt, men det blev bra på slutet iaf och nu ska vi komma igång igen hoppas jag :)


Värden finaste pålle <3

men bara när du inte hör.

Jahapp, ännu en vecka har flugit förbi. I onsdags var jag iväg till Borlänge igen och fixade så de skulle kunna sy in min balklänning :) Sen måste jag hitta skor och frisyr, men det är ju några månader kvar.

Köpte också en ny telefon, eftersom min gamla sa upp sig för några veckor sedan. Blev en HTC Wildfire, och än så länge är jag nöjd. Lite svårt när man är ovan vid touch, men det blir nog bra:)
Vad helgen kommer bestå av får vi se. Kanske fotar lite, men just nu har jag inte mycket till inspiration.. :P

Tjiing

RSS 2.0