flyttar..

till www.engulponny.blogg.se :) samma gamla Ida, men en ny blogg, see ya!

dagens.

Idag har Pia, som är hästfysioterapeut, kommit och behandlat Kalle. Han har inte känts riktigt som han ska när vi har ridit nån vecka nu så jag tyckte det var bäst att kolla upp. Han var bland annat lite varm i nacken och fick lite strömbehandling (det har säkert ett mer riktigt namn). Pia kommer även imorgon och på fredag för att ge honom lite massage.

Provade också att rida lite i Pias bomlösa sadel. Den formar sig efter hästen och ryttaren så man behöver aldrig köpa en ny sadel. Den blir alltså aldrig för trång osv. Kändes lite konstigt i början, men den var väldigt skön också. Ska prova den i helgen också, med knästöd så kanske det känns bättre.
beslutsångest! hjälp mig..

Måste bestämma mig för vilken kameraväska jag ska beställa. Men det är så svårt!
The Kelly boy bag är lite större (kanske för stor?) och har också utrymme för en laptop.
Men the B-Hobo bag är ju kanske lite bättre storlek, och dessutom medföljer både ett lång och ett kort axelband..

slänger upp länken till en video (ursöt video btw) där båda modellerna är med, dock andra färger..
Blir verkligen tacksam för hjälp!

Vilken verkar bäst/snyggast/mest användbar?

P.S. Dessa väskor kommer från Kelly Moore och är alltså kameraväskor som både ser ut och kan användas som vanliga väskor också. Mer går att läsa på hemsidan.


happy face

Jepp, klarade uppkörningen för BE-kort idag så nu är det klart med den biten. Känner mig rätt stolt över mig själv med tanke på att det är typ tre veckor sedan jag gick in på körskolan och fick böckerna. Innan det hade jag bara kört släp ett fåtal gånger och det var lääänge sen. Men det är bara ett bevis på att allt går bara man vill och tror på sig själv ;) Och det gäller alla!


idag är ingen vanlig dag..

Nej, tänk för att jag fyller år idag, hela 20 år! ;) Dagens fina presenter


1. Benskydd med fårskinn

2. Kameraväska från Kelly Moore (Ska bara bestämma mig för vilken..)

3. Pengar

4. Bok, Flickan i floden av Stephen Booth

5. Presentkort på systembolaget (haha, ett måste till en 20-åring?)

6. Choklad (Vem blir inte glad av choklad?)

Är nöjd och glad över mina presenter :) Nu ska jag invänta min fina pojkvän som kommer när som helst och sen blir det mys

tjiing

efter studenten-tankar

Ungefär 3 månader kvar tills vi står där i de vita mössorna..3 månader liksom! Vart tog tiden vägen? nu är det ju hög tid att bestämma sig om vad man ska hitta på fter gymnasiet. Ohh shiiet..

Hästar. Det står i alla fall högst upp på min lista. Har kollat lite på hästjobbsannonser och visst låter det inte helt fel med Kalifornien till exempel? Men frågan är om jag vill så långt..och vågar..

Stanna i Sverige och jobba är också ett alternativ. Måste bli typ södra Sverige då i så fall, men det skulle nog passa mig eftersom jag tröttnat på att bo uppe i de enorma snödrivorna ;P

Tredje alternativet är Unghästutbildarprogrammet på Flyinge. Har egentligen inte lust att plugga mer eftersom jag redan har gått ett extra år på gymnasiet, men att plugga häst är ju lite annat och dessutom är utbilningen bara ett år.

Funderade ju på att bli fotograf förut också, men det känns inte rätt just nu. Men då känner jag ju mig själv också, så om en månad kan det vara det jag helst vill igen ;) Men det går ju kanske att ha som hobby/extrajobb.

Ojoj, långt jobigt inläg som ingen orkar läsa..sorryOckså någon att ta med i planerna, min älskade ponny, mitt allt <3

punkt.

Har haft för mycket i mitt huvud för att orka blogga. Provhästskötarexamen (gick helt okej), BE-kort (wihoo, klarade skrivningen idag!), UF-företaget, pållen, vad jag vill gör efter studenten m.m. Får se hur det blir framöver...

Nääe inspiration sökes; Vad ska jag blogga om? ;P

Tjiing

RSS 2.0