OM IDA

Okay, dags att lägga in ett inlägg i kategorin Om mig. Så vem är Ida då?Jag är en positiv tjej som alltid försöker göra mitt bästa. Jag är född 1991 och alltså 19 år (fyller 20 i mars, wihoo!) Efter att ha gått ett år på Samhällsprogrammet i Malung, sökte jag om och hamnade på Ridledar- och hästskötarutbildningen i Vansbro där jag för tillfället går jag tredje och sista året.

Mina största intressen är hästar och fotografering, därför får hästarna oftast stå som modeller. Ridit har jag gjort nästan hela mitt liv och jag äger en connemaraponny vid namn Kalle tillsammans med min lillasyster.

Intresset för fotografeingen väcktes på riktigt sommaren 2007 då jag var med i en lokal fototävling. Min första kamera köpte jag kort därefter, en Samsung kompaktkamera. 2009 köpte jag min första sytemkamera, en Nikon d60 och ett år senare uppgraderade jag mig till min Nikon d90 som jag fotar med nu.

Nu driver jag även fotoföretaget Hinders Photography UF som är ett företag inom Ung företagsamhet. Du kan följa mitt företag via Facebook eller i bloggen.

Hoppas ni som inte redan känner mig vet lite mer vem jag är. Är det något annat ni undrar över är det bara att fråga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0