HELGEN
Rid - Treorna


Favoritbild på Josse och Frida :)


Också en av mina favoritbilder

Helgen har varit toppen.
Fotade på studenbalen på fredagen och här har ni några av bilderna. Kommentarer mottages tacksamt!

Solen har varit framme nästan hela tiden och nu känns det verkligen att det inte är långt till sommarlovet.  Kollade på cykel - SM i 4X på söndagen också, men tog inte med mig kameran så det blev inga bilder. Nästa gång kanske! ;)

tjiing

IT'S A BLUE,BLUE SKY

Vädret är på topp och det är bara två veckor kvar till sommarlovet!
Kan det bli bättre? Nej. Och nu är det bara ett år kvar till studenten för mig, shiiet! :O Tiden går fort när man har roligt. Det känns ju inte som det var snart tre år sedan jag började här i Vansbro...

Men snart drar jag och kameran ut på balen.
Ska kolla på och fotografera alla finklädda studenter. Jag, Elin och Emelie ska kila in på Håkanssons för en glass också. Härligt! Nu börjar det märkas att sommaren är här :) nästan i alla fall!
tjiiing

OOONSDAG

bilder från söndagens fotande, Menuette.
Menuette och Quelly

Seeeg dag i skolan. Känns som om jag inte fick mycket gjort, fast jag borde. Suck.. Tur att det fanns lite snyggt ögongodis att titta på istället, haha. Det är bra för både ögon och hjärna att få vila sig från mattetalen ibland ;D
Kvällen har varit desto bättre. Hoppning på fina Menuette. Jag var lite lat i början och typ trodde att det skulle gå lika lekande lätt som förra gången (Tss, du måste ju fortfarande rida Ida!! ) så vi fick några stopp och kom inte i gång så bra. Men till slut fick vi fram en riktigt bra hindermagnet och Menuette hoppade lika fint som förra veckan, trots att jag irra bort mig i banan fler gånger. Haha.
Nästa vecka blir det en liten tävling för oss två, Cler Round - klassen på KM. Hoppas mina nerver håller sig i styr så att fröken M's nerver också kan göra det!
Vad tycks om bilderna då? ;)

tjiing

TUSSILAGO

Jour dag två. Stannade kvar en stund efter morgonen och fotade lite hästar. Kan tänka mig att det är ungefär som att fota småbarn. Jag har spelat upp gnägg från telefonen, skramlat med grejer i fickorna, hoppat upp och ned och sprungit runt som en galning. Allt för att bara få ett snett ögonkast av vissa..*host*stohagen*host*. Men det blev en del bra bilder i alla fall.
Promenerade hem sen (Ojoj! Once again Ida becomes a hurtbulle! ..eller jag försöker i alla fall..) och hittade lite tussilago i diket, aaw.  Plus att det har varit stekvarmt halva dan = summerfeelings! Suttit på balkongen och gassat.
tjiing

The movie

Haha, kort och ganska störd. Men vi hade ju kul i alla fall.

Swing it


Nej, jag är inte död, I'm alive! Puh! Wiho! Celebration! Har bara inte haft lust att blogga på ett tag (det vill säga typ två veckor..oops).
Bilderna är i alla fall från min och Elin promenad igår. Tog oss en liten paus vid gungan ;) Testa filma lite med D90n också, resultatet blev sådär. Men det blev en liten film av det. Kommer nog upp i ett eget inlägg.
Har haft jour idag. Smidigt då nästan inga hästar behövde täcke ute. Nu är det väl sommar ändå? En kall sommar... Jour imorgon också, hoppas på att det blir lika smidigt då!
Nej, nu tror jag att det blir sängen snart, innan jag somnar framför datorn ;P
tjiing

RSS 2.0